Antena Căutare

Dă Like vieții! "Stop live la volan", petiția inițiată de Sonia Simionov, după tragedia din Ungaria. În urma accidentului, 18 copii au rămas orfani

Observator, împreună cu Poliţia Română, lansează un demers pentru viaţă - o petiţie online prin care cerem raportarea transmisiunilor live de pe Facebook la volan!

Observator, împreună cu Poliţia Română, lansează un demers pentru viaţă - o petiţie online prin care cerem raportarea transmisiunilor live de pe Facebook la volan.

Avem nevoie de semnăturile dumneavostră pentru ca demersul nostru să salveze, poate, mii de vieţi. Marți, şapte bărbaţi şi două femei au pierit în tragicul accident din Ungaria, iar 18 copii au rămas orfani.

"STOP! live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!

22 mai 2018. Un şofer face live pe Facebook. Consecinţa: Un accident cumplit. 9 români morţi. Copiii lor, orfani!

STOP! Raportează! Salvează o viaţă!

5 oameni mor zilnic pe şoselele din România. Împreună putem salva vieţi! Raportează live-ul la volan!

STOP! "Raportează clipul video în direct!". Este exact textul pe care îl vedem în secţiunea "Opţiuni" a oricărui clip video transmis în regim live pe Facebook. Un număr MAI mare de raportări înseamnă blocarea într-un timp MAI scurt a filmărilor care distrag atenţia şoferilor şi pun în pericol vieţile tututor participanţilor la trafic.

Observator, în parteneriat cu Polţia Română, lansează petiţia: "STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!". Un demers pentru viaţă, un demers în care trebuie să ne implicăm toţi!

Dă like vieţii! Semnează petiţia!

Această petiţie va fi trimisă către Facebook Official pentru a solicita sprijin în realizarea unei monitorizări mai rapide asupra raportărilor live-urilor la volan", este textul petiției pe care oricine o poate semna.

Cum poți câștiga bani în timp ce te relaxezi! Poți face și 120 de dolari pe ZI!... Vremea schimbă foaia de la o oră la alta! COD GALBEN de furtuni după călduri de 30 de grade. Anunțul ANM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x