Antena Căutare

Alertă în judeţul Argeş! Un deţinut periculos a evadat

Este alertă în judeţul Argeş, după ce un deţinut periculos a evadat. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, era încarcerat la Penitenciarul Mioveni de numai o zi, când a fost dus la un centru medical din Piteşti pentru investigaţii.

Alertă în judeţul Argeş! Un deţinut periculos a evadat Galerie
Mașină Poliție

Fiind nevoie să facă o radiografie pulmonară, agenţii i-au scos cătuşele. Profitând de o clipă de neatenţie din partea medicilor şi a asistentelor, fără a fi supravegheat de poliţişti, a sărit pe un geam situat la etajul întai al clădirii şi s-a făcut nevăzut.

Deţinutul se afla în carantină, fiind condamnat la 2 ani şi o lună închisoare, pentru loviri şi alte violenţe. Oricine îl recunoaşte pe individ şi poate oferi detalii cu privire la locul în care se află este rugat să sune de urgenţă la 112 sau să meargă la cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

Ministrul Sănătăţii: Sărăcia este greu de manageriat, dar odată ce avem un buget suficient, vom putea avea pretenţii şi ... Ministrul Sănătăţii: În momentul ăsta dacă cineva face AVC sau un infarct miocardic, problemele sunt enorme, pentru că s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x