Antena Căutare

Alertă în România! Carne de la animale bolnave, vândută la rafturi! Ce anunță autortitățile

Alertă în magazine! Cantități mari de carne provenită de la animale bolnave a ajuns pe rafturi. Autoritatea sanitară verifică acum amploarea acestei situaţii şi care este mai exact pericolul pentru sănătatea umană.

Alertă în magazine! Cantități mari de carne provenită de la animale bolnave a ajuns pe rafturi. Autoritatea sanitară verifică acum amploarea acestei situaţii şi care este mai exact pericolul pentru sănătatea umană.

Un imens scandal a izbucnit la nivel european după ce o anchetă realizată de niște jurnaliști a scos la iveală faptul că în abatoarele din Polonia sunt sacrificate vaci bolnave.

Mai mult decât atât, carnea acestora este apoi amestecată cu carne provenită de la animale sănătoase și apoi totul ajunge în magazine, la vânzare.

Nu se știe deocamdată despre ce cantități de carne provenită de la animale bolnave vorbim, dar este cert faptul că și în România au ajuns produse de la respectivul producător din Polonia.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Gripa în România. Care sunt simptomele de gripă și când a fost declarată epidemia de gripă?... Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, scapă de pedeapsă! Anunțul făcut de autoritățile din Malaysia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x