Antena Căutare

Un nou posibil focar de Covid-19 în România, la 80 km de Capitală! O asistentă din Ploiești ar fi infectat 45 de cadre medicale

O asistentă a fost confirmată pozitiv, iar alte 45 de cadre medicale sunt în izolare în Ploieşti, orașul care ar putea deveni un nou focar de Covid-19, în România.

Direcţia de Sănătate Publică va face o anchetă pentru a ţine sub control situaţia, anunță reprezentanții locali, după ce la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului din Ploiești este în pericol de a fi închisă.

Citește și: Noi simptome ale coronavirusului, recunoscute oficial! Sunt la fel de alarmante ca febra, tusea și dificultățile de respirație!

Cele mai multe cazuri de Covid-19, în Suceava și București

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au înregistrat până în prezent în judeţul Suceava - 2.650 şi Bucureşti - 1.190.

Un număr de 303 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România de la ultima informare, ajungându-se astfel la un total de 11.339 îmbolnăviri, a anunţat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și: Una dintre primele persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, declarație uluitoare! Ce s-a întâmplat cu ea. „Vă rog, opriți-vă!” - FOTO

Dintre persoanele infectate, 3.141 au fost declarate vindecate şi externate. La terapie intensivă sunt internaţi 227 de pacienţi. Potrivit sursei citate, 631 persoane diagnosticate cu COVID-19 au murit.

Aparat care poate face aproape 2.000 de teste pentru coronavirus zilnic, primit ca donaţie de Spitalul Judeţean din Deva... Costel Alexe: Guvernul îşi propune ca pădurile din parcurile naţionale să fie cuprinse doar în zonă de strictă protecţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x