Alertă pe internet! Mulți români au primit o asemenea înștiințare de la ANAF! Sunați imediat la POLIȚIE. Sunteți în pericol!

România e o țară în care țepele mici, rapide, merg de minune. Ultima „victimă” este ANAF. Bine, realitatea e că victimă e mai degrabă utilizatorul care crede un mail mincinos.

ANAF a avertizat pe Facebook că românii sunt predispuși unei țepe în numele Administrației. E, mai degrabă, o încercare frauduloasă de colectare a unor date confidențiale. E schema veche atât de obișnuită pentru bănci și alte entități care au un public mare.

ANAF a transmis pe rețeaua socială că recomandă tuturor reprezentanților operatorilor economici să ignore orice comunicări neoficiale sau solicitări de date confidențiale care pretind că provin de la ANAF informează playtech.ro. Acestea sunt însă transmise de la adrese de mail cu origine îndoielnică, așa că n-ar fi prea greu să-ți dai seama care e veridic și care nu.

„Semnalăm cel mai recent caz în care se utilizează fraudulos atât însemnele oficiale ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală și ale Organizației Europene a Administrațiilor Fiscale (IOTA), cât și numele președintelui ANAF, pentru transmite de la o adresă de email anonimă ([email protected]) un mesaj de tip spam, care conține un virus”, a transmis Adminsitrația.

„Agenția Națională de Administrare Fiscală comunică direct fiecărui contribuabil în parte situația proprie a impozitelor neachitate prin documente oficiale, tipizate, ale căror modele sunt aprobate prin acte normative publicate în Monitorul Oficial al României. Vor fi sesizate autoritățile cu atribuții legale de verificare a tuturor aspectelor implicate”, a completat ANAF în mesajul publicat pe Facebook.

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri