Antena Căutare

Au plecat în tabără și au rămas blocați pe munte! Copii cu autism, prizonieri ai zăpezii

Zeci de oameni printre care și 15 copii care suferă de autism sunt blocați pe Muntele Mic din județul Caraș-Severin

În jur de 70 de turiști, printre care și 15 copii duferinzi de autism, care se aflau la o tabără de terapie pe Muntele Mic, au rămas blocați, drumul spre stațiune fiind blocat din cauza viscolului, scrie news.ro.

Toți cei blocați sunt bine, iar autoritățile fac eforturi pentru redeschiderea şoselei către Muntele Mic. În prezent, se lucrează pentru îndepărtarea zăpezii pe o porţiune de un kilometru. Şi pe Muntele Semenic viscoleşte, dar drumul este deschis traficului. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 30 de centimetri şi se circulă în condiţii de iarnă, scrie sursa.

Pe Semenic, spun autoritătile, sunt acum 15 turişti. Judeţul Caraş-Severin se află sub atenţionare Cod Portocaliu de vânt puternic, ce suflă cu 130 de km/h, iar în timpul nopţii a fost Cod Roşu. Atenţionarea e valabilă până la orele prânzului, conform sursei precizate.

foto: ziaruldeiasi.ro

Mai multe localităţi din judeţul Galaţi, fără apă, din cauza problemelor în alimentarea cu electricitate... Constanţa: Peste 100 de maşini sunt înzăpezite în mai multe zone din judeţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x