Antena Căutare

„Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!” - Alexandra ar fi reușit să sune la 112, dând indicii despre casa în care era ținută

Informații terifiante ies la iveală despre ultimele ore din Viața Alexandrei Măceșeanu, una dintre cele două fete dispărute din Caracal. Surse din cadrul ancheti au declarat că adolescenta ar fi reușit să sune, joi seara, la 112, dând indicii clare despre casa în care era ținută de bărbatul care o răpise.

Informații terifiante ies la iveală despre ultimele ore din viața Alexandrei Măceșeanu, una dintre cele două fete dispărute din Caracal. Surse din cadrul anchetei au declarat că adolescenta ar fi reușit să sune, joi seara, la 112, dând indicii clare despre casa în care era ținută de bărbatul care o răpise.

Detalii depre ultimele ore din viața Alexandrei Măceșeanu, adolescenta de 15 ani, dispărută miercuri, din Caracal, după ce s-a urcat în mașina unui necunoscut, au început să apară. Surse din anchetă au dezvăluit că fata ar fi reușit să sune la 112, joi seara, și ar fi dat detalii clare despre casa în care era ținută, ce aparține unui bărbat în vârstă de 65 de ani, fost mecanic.

CITEȘTE ȘI: Cine este bărbatul care le-ar fi răpit și le-ar fi ucis pe cele două fete de la Caracal: ”Cumpăra dintr-o parte, vindea în alta!”

„Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri”, a declarat sursa, conform adevărul.ro.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, a mai spus sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Fetele dispărute din Caracal ar fi fost arse, într-un incinerator artizanal, în curtea unui mecanic auto. Telefonul Alexandrei, crucial în găsirea celor două

Oase calcinate, găsite într-un incinerator artizanal

Anchetatorii au descins, vineri dimineață, în locuința unui mecanic auto, bănut că ar fi cel care a luat-o la ocazie pe una dintre cele două fete dispărute. Conform unor surse din cadrul anchetei, adresa a fost identificată după ce, în cursul zilei de joi, s-ar fi interceptat semnalul telefonului fetei in comuna Dobrosloveni.

Polițiștii bănuiesc la adresa respectvă locuiește bărbatul care a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșeanu, în Caracal, oamenii legii identificându-i mașina cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere.

Medicii legiști fac deja cercetări la fața locului. Anchetatorii încearcă să stabiliească dacă oasele găsite în incineratorul artizanal sunt umane și dacă acestea au vreo legătura cu disparițiile celor două adolescente.

CITEȘTE ȘI: Alexandra a dispărut de acasă! Fata a urcat în mașina unui necunoscut, iar de atunci nu se mai știe nimic de soarta ei

Două cazuri similare. Fete dispărute după ce au făcut autostopul

În primele informații apărute în presă, era vorba de două dispariţii trase la indigo, ambele în Caracal. O adolescentă de 15 ani e de negăsit de mai bine de 24 de ore, după ce s-ar fi urcat într-o maşină la ocazie. În condiţii similare a dispărut şi o altă elevă, în urmă cu aproape patru luni, într-o localitate învecinată. Şi familiile, şi criminaliştii se tem că cele două au fost răpite.

Alexandra a fost văzută ultima dată miercuri seara, când urca într-o maşină, la ocazie, lângă Caracal, spun surse din poliţie. De acasă ar fi plecat, însă, încă de dimineaţă. De atunci, mama nu mai ştie nimic de ea.

Primele imagini din casa mecanicului auto, unde fetele din Caracal au fost ucise... Iran a eliberat nouă cetățeni indieni, membrii ai echipajului navei MT Riah...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x