Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Film: Eroi de sacrificiu

Alexandra, tănăra de 15 ani, a fost ucisă după trei apeluri la 112

Alexandra a sunat de trei ori la 112, sperând că va fi salvată din mâinile lui Gheorghe Dincă. După ce au aşteptat ore în şir o hârtie ca să poată acţiona, anchetatorii au descins, într-un final, în locuinţa suspectului, din Caracal.

Alexandra a sunat de trei ori la 112, sperând că va fi salvată din mâinile lui Gheorghe Dincă. După ce au aşteptat ore în şir o hârtie ca să poată acţiona, anchetatorii au descins, într-un final, în locuinţa suspectului. În tot acest timp, sfâşiată de durere, mama Alexandrei aştepta în stradă cu sufletul la gură. Verdicul a venit nemilos. În casă şi în curte au fost găsite rămăşiţe umane, iar femeia a recunoscut bijuteriile fiicei sale.

Timp de 48 de ore, Alexandra a trăit un coşmar. Acum două zile, era în viaţă. Sechestrată şi torturată, a reuşit totuşi să ceară ajutor, după ce a găsit un telefon în casă.

Tânăra a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, iar în cele din urmă a reuşit să stea de vorbă cu operatorul. Nu a reuşit în schimb să-i dea foarte multe detalii referitoare la locul în care se află. A spus că ştie că în respectiva curte sunt mai mulţi câini, iar în zonă este de asemenea un nuc.

CITEȘTE ȘI: Alexandra, omorâtă cu poliţia la poartă! Cel mai feroce criminal în serie din ultimele decenii a ucis sub ochii autorităţilor

Poliţiştii au încercat să o sune înapoi de nouă ori, dar telefonul era închis. Casa groazei nu a putut fi localizată. Aşa se face că, în momentul descinderilor, adolescenta era moartă. Mama fetei a sperat până în ultima clipă că e în viaţă. A primit vestea înfiorătoare în timp ce aştepta în faţa curţii. Printre obiectele recuperate de anchetatori, a recunoscut cerceii fiicei sale.