Documentul oficial care atestă implicarea Avocatului Poporului în cazul de la Caracal! Alexandru Cumpănașu a vrut să știe măsurile luate de fiecare instituție! "Nu suntem niște sclavi!"

 
+4 click pentru
galerie

Alexandru Cumpănașu nu crede în rezultatele de la INML care atestă moartea nepoatei sale și pe baza cărora nu s-a întocmit nicio fișă de deces, motiv pentru a făcut o sesizare în urma căreia Ministrul Sănătății a dispus un control imediat al activătății INML.

Mai mult decât atât, unchiul Alexandrei Măceșanu a cerut să știe demersurile inițiate de Avocatul Poporului în cazul de la Caracal. Acesta a făcut public răspunsul primit!

" În urma sesizării mele de astăzi, ministrul sănătății a dispus control imediat la INML. Nu mă las până când STATUL ăsta nu înțelege că nu suntem niște SCLAVI și ne comunică ce vrea când vrea. Sper ca în urma acestui control să reiasă măcar niște norme transparente și coerente de comunicare. Este innacceptabil să vii cu comunicate COMUNISTE care să nu spună nimic și să lase loc la interpretări despre viața unor oameni, ba mai mult, să comunice informatii false pe surse despre viața sau decesul Alexandrei. Despre INML voi reveni cu informații importante mâine. Tot astăzi am primit răspunsul Avocatului Poporului în urma sesizării mele în cadrul audienței ce mi-a fost oferită acum câteva zile.

Vă atașez răspunsul integral primit și măsurile dispuse de Avocatul Poporului în situația Alexandrei față de fiecare institutie. MOR CU EI DE GAT!!"

Citește și: Un vecin dezvăluie posibila complicitate! Soţia lui Dincă a fost în luna mai acasă: „Toată lumea a văzut fum ieșind din curtea lor"facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI