Antena Căutare

Ambulanțele noi pun viața pacienților în pericol! Medicii sunt revoltați. Cu ce probleme se confruntă aceștia

Vești triste pentru pacienți! Ambulanțe noi sosite la Suceava au fost identificate cu probleme destul de grave care pot pune viața pacienților în pericol.

Vești triste pentru pacienți! Ce probleme grave au fost identificate la ambulanțele noi. Medicii sunt revoltați, iar viața pacienților este pusă în pericol

Asistenții sunt extrem de revoltați din cauza unei proaste organizări a aparatelor din interior.
Personalul se plânge că vehiculele nu au fost bine concepute pentru a putea acorda eficient îngrijiri persoanelor aflate în dificultate sau a celor care au probleme de sănătate urgent de rezolvat.

Mai exact, la nouă din cele zece ambulanțe achiziționate recent, un aparat esențial pentru monitorizarea pacientului în stare gravă este situat prea sus, peste targa bolnavului. Asistenții și medicii ceva mai scunzi nu pot ajunge la monitor.

O altă problemă semnalată este faptul că spre deosebire de ambulanțele vechi, unde monitorul este amplasat la capul pacientului, în ambulanțele noi de la Renault, monitorul este la jumătatea tărgii, pe partea opusă unde se află pacientul.

Poziția este absolut incomodă pentru un doctor înalt, iat pentru un doctor sau asistent cu statură mică, este aproape imposibil de ajuns la el.

Pe de altă parte, managerul SAJ Suceava a declarat că în ciuda acestor neajunsuri, partea bună este că au fost primite ambulanțe noi, care le-au înlocuit pe cele vechi care aveau peste 700.000 km.

Sursă: monitorulsv.ro

Un argeşean şi-a aruncat în aer casa pe care tocmai o construia! Greșeala ce l-a adus la un pas de moarte – VIDEO... Pericol uriaș! A fost descoperit focar de gripă aviară la granița de sud a României. Autoritățile sunt în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x