Antena Căutare

Patroni de cluburi aflate pe litoral, amendați cu peste 100.000 de lei de pompieri, în vacanța de 1 Mai. Care au fost principalele nereguli

Patroni de cluburi, discoteci sau restaurante de pe litoral au fost amendați de pompierii constanțeni în minivacanța de 1 Mai, în total, cuantumul acestor sancțiuni fiind de peste 100.000 de lei.

Patroni de cluburi, discoteci sau restaurante de pe litoral au fost amendați de pompierii constanțeni în minivacanța de 1 Mai, în total, cuantumul acestor sancțiuni fiind de peste 100.000 de lei.

Printre neregulile găsite s-au numărat instalaţii electrice defecte, probleme de ordin organizatoric sau neîntreţinerea instalaţiilor de stingere a incendiilor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în perioada 27 aprilie - 1 mai, pompierii au făcut controale în 16 cluburi, discoteci şi restaurante şi în trei zone amenajate pentru festivaluri sau concerte.

„Principalele nereguli au constat în instalaţii electrice defecte sau exploatate necorespunzător, deficienţe de ordin organizatoric la nivelul obiectivelor controlate, neîntreţinerea instalaţiilor de stingere a incendiilor, neverificarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, neorganizarea corespunzătoare a instructajului în domeniul situaţiilor de urgenţă, neafişarea/neactualizarea planurilor de evacuare în caz de incendiu”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

În urma verificărilor, echipele de control au aplicat 83 de sancţiuni, dintre care 61 de avertismente şi 22 de amenzi, în valoare totală de 110.000 de lei.

Incident șocant în Sineşti. Câţiva bărbaţi au atacat o maşină într-o parcare. „Cum poți fi prăduit ca în vestul sălbatic... România, fără milă pentru bolnavii de cancer! Clinicile private nu vor mai primi bani de stat dacă nu au și paturi...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x