Antena Căutare

ANAF a început operațiunea ”Nunțile”. Nicolae Guță și alți artiști, sub lupa Fiscului. Au de plătit sume imense

ANAF a pus ochii pe veniturile uriaşe ale cântăreţilor! Mai mulţi artişti sunt verificaţi de Fisc dacă au declarat toţi banii obţinuţi de la nunţi, cumetrii sau petreceri.

ANAF a pus ochii pe veniturile uriaşe ale cântăreţilor! Mai mulţi artişti sunt verificaţi de Fisc dacă au declarat toţi banii obţinuţi de la nunţi, cumetrii sau petreceri.

Conform unor surse neoficiale din ANAF, trei cântăreți sunt vizați acum de controale în operațiunea Fiscului denumită „Nunțile”.

Este vorba despre Nicoleta Guță, Nicolae Guță și aurel Tămaș. Inspectorii ANAF îi verifică, pentru că în 2017 au avut parte de „surprize” de multe sute de mii de lei nedeclarate.

Nicoleta Guță, de exemplu, a fost găsită de inspectorii ANAF cu venituri a căror sursă nu a fost identificată de 764.226 de lei și venituri a căror sursă a fost identificată şi nedeclarată de 4.597 de le. Inspectorii ANAF au făcut calculele, iar cântăreața are de plată 44.196 de euro.

Nicolae Guță este și el sub lupa ANAF. A fost descoperit cu venituri a căror sursă nu a fost identificată de 403.273 de lei și venituri a căror sursă a fost identificată şi nedeclarată - 118.378 de lei.

La finalul anului 2017, Aurel Tămaș a avut venituri a căror sursă a fost identificată şi nedeclarată de 354.547 de lei.

Zile libere noiembrie 2018. Câte zile libere au românii la finalul lunii... Update:Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 8 noiembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x