Antena Căutare

Anchetă DNA vizând angajări de personal la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie derulează o anchetă vizând angajări de personal făcute la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), context în care au solicitat documente de la Departamentul de Resurse Umane al STS.

STS a confirmat, la solicitarea Profit.ro şi News.ro, că a pus la dispoziţia DNA documente, punctual, de resortul resurselor umane.

”STS a răspuns şi va răspunde cu deschidere organelor de cercetare. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm faptul că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Surse judiciare au declarat că DNA a solicitat documente referitoare la concursuri de angajare sau la selecţii de personal organizate în mandatul lui Sorinel Vasilca la conducerea STS. Vasilca a deţinut funcţia de director al STS în perioada 1 august 2017 - 29 iulie 2019.

Până la ora transmiterii ştirii, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a răspuns solicitării de a oferi informaţii în legătură cu acest subiect.

Sursa : news.ro

Şeful ISU Dobrogea, după ce Vergil Chiţac a ajuns la spital fără izoletă: Avem o procedură prin care putem să transportă... Galaţi: Corturi pentru triaj instalate în curţile spitalelor/ Jandarmii verifică în comunele cu persoane întoarse din It...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x