Căutare Live

Angajat al Inspectoratului Şcolar Iaşi, cofirmat cu coronavirus

Un angajat al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Iaşi a fost confirmat, sâmbătă, cu COVID-19, fiind al doilea caz de coronavirus din instituţie.

Angajat al Inspectoratului Şcolar Iaşi, cofirmat cu coronavirus

Potrivit IŞJ Iaşi, bărbatul confirmat sâmbătă pozitiv este contact direct al inspectorului şcolar diagnosticat cu COVID-19 la începutul acestei săptămâni.

Surse din cadrul Inspectoratului Şcolar susţin că ar vorba despre un şofer.

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică la IŞJ Iaşi.

După ce la IŞJ Iaşi a fost depistat marţi primul caz de COVID-19, toate birourile instituţiei au fost igienizate, iar angajaţii au fost trimişi să lucreze de acasă.

Conducerea IŞJ IaşI afirmă că activitatea în instituţie se va relua luni, cu respectarea tuturor normelor de igienă şi distanţare fizică.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Om lângă om în apă şi şezlong lângă şezlong pe plajă, în România, în ziua cu cele mai multe cazuri de COVID-19: ”Să mai ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri