Antena Căutare

Anunț neașteptat făcut cu o săptămână înainte de începerea noului an școlar! Se va întâmpla în următoarele zile

Pentru unii elevi din România începutul școlii ar putea reprezenta o mare problemă. Un anunț uluitor a fost făcut în urmă cu puțin timp și pare să amenințe începutul noului an școlar. 

Pentru unii elevi din România începutul școlii ar putea reprezenta o mare problemă. Un anunț uluitor a fost făcut în urmă cu puțin timp și pare să amenințe începutul noului an școlar.

Deşi mai este doar o săptămână până începe şcoala, în peste o mie de unităţi de învăţământ româneşti elevii vor merge în continuare la toaletă, în curte. Chiar şi la oraşe. În mediul rural nu doar toaletele sunt o problemă. În şcolile construite pe vremea bunicilor, copiii au noroc dacă nu cad pereţii pe ei.

Suceava este al doilea judeţ pe lista neagră a şcolilor care au toaleta în curte. Planuri de remediere există, dar procesul birocratic e anevoios aşa că, în 29 de şcoli situaţia rămâne neschimbată faţă de anul trecut.

Probleme sunt, pentru că programul introducerii containerelor cu toalete pare să fie, cel puţin până acum, un eşec de proporţii. Mulţi primari nu au înţeles cum funcţionează finanţarea. Iar alţii au renunţat şi au ales să construiască grupuri sanitare din zidărie. Cert este că până la începerea şcolii, situaţia va rămâne neschimbată. Există însă şi voci optimiste.

Două persoane, între care un electromecanic, electrocutate în Gara Craiova... Un bărbat a murit pe treptele spitalului, la câteva minute după ce fusese externat. Nu s-a mai putut face nimic pentru e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x