Antena Căutare

Anunțul făcut de autorități! Sunt vizați toți românii care lucrează în străinătate! Până când trebuie să-și declare veniturile

Persoanele fizice care lucrează în străinătate și care au înregistrat venituri în 2017 vor fi obligate să-și declare veniturile Fiscului pentru impozitare.

Persoanele fizice care lucrează în străinătate și care au înregistrat venituri în 2017 vor fi obligate să-și declare veniturile Fiscului pentru impozitare.

Conform noului mecanism de declarare și plată pentru persoanele fizice, românii care înregistrează venituri trebuie să le declare prin intermediul declarației fiscale unice, adică prin formularul 212, ce va fi folosit în detrimentul formularului 201, ce era depus până acum de către românii cu venituri obținute din străinătate.

Așadar, în urma acestei măsuri, persoanele fizice care realizează venituri din activități independente și alte categorii de venituri vor depune la Fisc o singură declarație, care va cuprinde toate informațiile necesare privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate și va asigura simplificarea modului de stabilire și declarare a obligațiilor de plată.

Până acum, însă, persoanele depuneau șapte formulare. Această măsură este valabilă și pentru românii care obțin venituri din străinătate și care le declarau, până acum, prin intermediul formularului 201 - Declarație privind veniturile realizate din străinătate.

Cod galben de vânt, ploi și furtuni! Vremea se schimbă radical!... Rezultate loto 6 din 49 din 29 martie. Numerele câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x