Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00iUmor (r)

Mario Iorgulescu ar putea muri în orice moment. Medicii de la Elias fac tot posibilul să-i salveze viața

Mario Iorgulescu se află pe un pat de spital, la terapie intensivă și ar putea muri în orice moment. Starea fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, este foarte gravă, anunță medicii de la Elias.

Mario Iorgulescu se află pe un pat de spital, la terapie intensivă și ar putea muri în orice moment. Starea fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, este foarte gravă, anunță medicii de la Elias.

Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, tânărul fiind internat în tot la Terapie Intensivă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, pentru Mediafax.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează Sivius Negoiţă.

Citește și: Mario Iorgulescu ar fi jucat poker și ar fi băut o sticlă plină cu whisky ori două sticle cu vin înainte de a se urca la volan: ”Nu mai era stăpân pe nimic!”

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie mare și consumase cocaină

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulație pe Șoseaua Chitilei din Capitală, în urma căruia Dani Vicol, șoferul mașinii care circula regulamentar și de care Iorgulescu s-a izbit violent, a murit. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de tânărul în vârstă de 24 ani.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină, când a produs accidentul.