Antena Căutare

Mario Iorgulescu ar putea muri în orice moment. Medicii de la Elias fac tot posibilul să-i salveze viața

Mario Iorgulescu se află pe un pat de spital, la terapie intensivă și ar putea muri în orice moment. Starea fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, este foarte gravă, anunță medicii de la Elias.

Mario Iorgulescu se află pe un pat de spital, la terapie intensivă și ar putea muri în orice moment. Starea fiului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, este foarte gravă, anunță medicii de la Elias.

Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, tânărul fiind internat în tot la Terapie Intensivă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală, pentru Mediafax.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mario Iorgulescu ar fi jucat poker și ar fi băut o sticlă plină cu whisky ori două sticle cu vin înainte de a se urca la volan: ”Nu mai era stăpân pe nimic!”

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie mare și consumase cocaină

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulație pe Șoseaua Chitilei din Capitală, în urma căruia Dani Vicol, șoferul mașinii care circula regulamentar și de care Iorgulescu s-a izbit violent, a murit. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de tânărul în vârstă de 24 ani.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și consumase cocaină, când a produs accidentul.

Ministrul Muncii dă asigurări: "Pensiile majorate, de la 1 septembrie, vor ajunge la fiecare pensionar din România&... Vești proaste pentru români! Prețul cartofilor s-ar putea tripla, din cauza secetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x