Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Anunțul ȘOCANT al specialiștilor: "Carnea de şobolan e mai bună decât cea de la abatoare!"

Legume şi fructe modificate genetic, alimente făcute din plastic, cu pesticide şi chimicale cancerigene. Tot mai mulţi specialişti susţin că suntem victimele unui experiment alimentar criminal.

Legume şi fructe modificate genetic, alimente făcute din plastic, cu pesticide şi chimicale cancerigene. Tot mai mulţi specialişti susţin că suntem victimele unui experiment alimentar criminal.

Se pare că numeroasele boli cu care ne confruntăm provin de la stilul de viaţă, de la ceea ce mâncăm.

"Numărul substanţelor aditive este anual multiplicat. Apar substanţe chimice noi, care testate pe animal şi la om se dovedesc a fi nenocive. Însă nimeni nu a calculat ce se întâmplă cu acumularea acestor substanţe în organism, care pot produce modificările genetice ca activarea unor focare cancerigene (...)

Carnea de şobolan este mai bună decât carnea pe care o cumpărăm noi de la abatoarele unde se taie animalele crescute cu substanţe chimice. Şobolanul este un animal foarte curat, care nu mănâncă orice", a declarat domnul doctor Târgoviște.

Recomandari