Antena Căutare

Aplicația care arată gropile din asfalt: pe străzile Capitalei sunt peste 1.200 de "cratere", sute de denivelări şi zeci de semne de circulaţie lipsă.

O aplicaţie dedicată şoferilor arată că, pe străzile Capitalei sunt peste 1.200 de gropi, sute de denivelări în zona gurilor de canal şi zeci de semne de circulaţie lipsă.

O echipă Observator a mers pe Şoseaua Fundeni, unde sunt raportate mai multe "pericole"

O singură zonă din Bucureşti, trei probleme. Trecerea de pietoni nu este presemnalizată, scuarul nu este nici el semnalizat, iar marcajele rutiere de pe carosabil abia se mai văd. 03:17

În multe situaţii, semnele de circulaţie fie sunt amplasate în copaci fie sunt poziţionate prea departe de intersecţie. Şoferii trebuie să ghicească dacă au prioritate sau obligaţia de a merge înainte.

Chiar am fost oprit pentru chestia asta. Eu ştiam că se face stânga la Sfântul Gheorghe şi semnele erau puse mult în spate pe stâlp.

Administratorii drumurilor din Capitală şi firmele care execută lucrări au primit 70 de amenzi şi peste o mie de somaţii.

În ţară, au fost date aproape o sută de amenzi. Cele mai multe în judeţele Bihor, Dâmboviţa şi Cluj. Reprezentanţii societăţii civile spun însă că sunt prea puţine sancţiuni faţă de numărul prea mare de nereguli.

Gropile sau lipsa marcajelor pot provoca accidente rutiere grave. Victimele pot da în judecată administratorul drumului, dar au nevoie de dovezi solide.

În urmă cu câţiva ani, Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a plătit daune record, de un milion de euro, unei tinere care a rămas fără un braţ, după ce un parapet rupt de pe DN 13 a străpuns portiera maşinii în care se afla.

Cetatea Braşovului, cu porţile închise... Graniţele Regatului Unit se închid pentru muncitorii necalificaţi. Cum vor fi afectaţi toţi românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x