Antena Căutare

Asistenta Florentina Cirstea ramane dupa gratii. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins recursul

Florentina Cirstea, asistenta arestata in cazul incendiului produs la Maternitatea Giulesti ramane in continuare in spatele gratiilor. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, luni, recursul formulat de avocatul acesteia, in dosarul in care a fost arestata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.


Potrivit Mediafax, avocatul asistentei a solicitat cercetarea acesteia in stare de libertate sustinand ca, in calitate de cadru medical, nu avea cum sa prevada producerea unui incendiu sau a unui alt eveniment neasteptat. Totodata, avocatul sustine ca, potrivit fisei postului, asistenta nu era obligata sa ramana permanent in salon.

Avocatul Florentinei Cirstea a mai sustinut in fata instantei ca, la ora producerii incendiului, asistenta se afla deja de 11 ore in activitate, timp in care a facut munca a sase persoane.



La randul sau, procurorul cere ca asistenta sa fie cercetata in arest, intrucat incidentul de la Maternitatea Giulesti a produs o revolta a societatii civile si o nesiguranta fata de tot sistemul medical romanesc.

In cazul Maternitatii Giulesti, a mai fost retinut si seful Serviciului tehnic al Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Prof. dr. Panait Sarbu", Vasile Dima. Acesta este cercetat, insa, in stare de libertate.

Saptamana trecuta, procurorul Marius Iacob, seful Sectiei de Urmarire Penala din Parchetul General, a anuntat inceperea urmaririi penale si impotriva Maternitatii Giulesti pentru ucidere din culpa si vatamare grava din culpa.

Virusul West Nile loveste si in Romania! Ministrul Sanatatii confirma decesul a doua persoane si aparitia a inca 7 noi c... Cod Galben de ploi si vijelii in 30 de judete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x