Atenție la produsele tradiționale din târgurile de Crăciun! Semnalul lansat de autorități: ”Unii dintre comercianți vând produse cumpărate din supermarket!”

Târgurile de Crăciun sunt frecventate de mii de persoane în fiecare zi, însă oamenii care ajung acolo ar trebui să fie foarte atenți, întrucât unii dintre comercianți vând la suprapreț produse cumpărate din supermarket și susțin că sunt BIO, făcute chiar de ei. 

Semnalul de alarmă a fost tras chiar de patronatele din industria alimentară, având în vedere că în preajma Crăciunului tarabele sunt pline de mezeluri și brânzeturi făcute, chipurile, de mici producători și vândute cu mult peste prețul pieței, potrivit Antena 3.

De asemenea, filmați cu camera ascunsă, unii comercianți recunosc că nu au habar de unde vine marfa, iar reclama pe care o fac e un simplu text pe care șefii lor i-au pus să-l recite.

Autoritățile din industria alimentară atenționează că un produs tradițional trebuie să aibă o etichetă cu detalii despre ferma la care a fost fabricat.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri