Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Atenție la produsele tradiționale din târgurile de Crăciun! Semnalul lansat de autorități: ”Unii dintre comercianți vând produse cumpărate din supermarket!”

Târgurile de Crăciun sunt frecventate de mii de persoane în fiecare zi, însă oamenii care ajung acolo ar trebui să fie foarte atenți, întrucât unii dintre comercianți vând la suprapreț produse cumpărate din supermarket și susțin că sunt BIO, făcute chiar de ei. 

Semnalul de alarmă a fost tras chiar de patronatele din industria alimentară, având în vedere că în preajma Crăciunului tarabele sunt pline de mezeluri și brânzeturi făcute, chipurile, de mici producători și vândute cu mult peste prețul pieței, potrivit Antena 3.

De asemenea, filmați cu camera ascunsă, unii comercianți recunosc că nu au habar de unde vine marfa, iar reclama pe care o fac e un simplu text pe care șefii lor i-au pus să-l recite.

Autoritățile din industria alimentară atenționează că un produs tradițional trebuie să aibă o etichetă cu detalii despre ferma la care a fost fabricat.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro