Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Au dat mortul altei familii din Câmpulung! Un tânăr și-a căutat tatăl decedat, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Situație șocantă în Câmpulung Moldovenesc! Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl după ce a primit vestea că cei de la morgă au încurcat cadavrele, iar trupul părintelui său a ajuns la altă familie!

Un tânăr și-a căutat tatăl mort, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Incredibila situație s-a produs după ce un bărbat de 49 de ani a murit în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

ANGAJAȚII DE LA MORGĂ, GREȘEALĂ GREU DE IMAGINAT

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului.

citește și: Au uitat mortul în cimitir! Caz fără precedent petrecut într-o comună din România

Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani.

Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

citește și: Domn' primar a fugit din carantină, la o băută! Ca să nu fie prins, a sărit în sicriu: „E mort, cum să-l amendați?!”

În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi.

Sursa: Antena 3

Recomandari