Căutare Live

Au dat mortul altei familii din Câmpulung! Un tânăr și-a căutat tatăl decedat, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Situație șocantă în Câmpulung Moldovenesc! Un tânăr a fost nevoit să-și dezgroape tatăl după ce a primit vestea că cei de la morgă au încurcat cadavrele, iar trupul părintelui său a ajuns la altă familie!

Un tânăr și-a căutat tatăl mort, după ce a realizat că îngropase pe altcineva

Incredibila situație s-a produs după ce un bărbat de 49 de ani a murit în cursul zilei de joi, în pădure. În urma anchetei polițiștilor, bărbatul a fost transportat la morga de la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

ANGAJAȚII DE LA MORGĂ, GREȘEALĂ GREU DE IMAGINAT

Familia a fost informată că cei de la medicină legală sunt aglomerați, astfel încât abia sâmbătă a fost chemată să ridice trupul bărbatului.

citește și: Au uitat mortul în cimitir! Caz fără precedent petrecut într-o comună din România

Fiul bărbatului a avut însă o surpriză de proporții când a ajuns la morgă. După ce s-a prezentat și a spus numele celui decedat, angajații spitalului au început să se încurce în declarații, recunoscând în cele din urmă că eliberaseră trupul tatălui, cu o zi în urmă, fiind confundat cu un bătrân de 81 de ani.

Astfel, fiul a fost nevoit să se intereseze unde a ajuns trupul tatălui său și a aflat că acesta fusese deja îngropat, cu o zi înainte, în cimitirul din Câmpulung Moldovenesc.

citește și: Domn' primar a fugit din carantină, la o băută! Ca să nu fie prins, a sărit în sicriu: „E mort, cum să-l amendați?!”

În urma încurcăturii, bărbatul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc de unde a obținut o ordonanță de deshumare și trupul a fost întors înapoi la morgă, urmând să fie preluat de familie astăzi.

Sursa: Antena 3

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Noi măsuri de relaxare, anunțate oficial de ministrul Sănătății! Când se va întâmpla...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri