Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

CNAIR: Autorizația de Construire pentru Secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Pitești a fost emisă!

Autorizaţia de construire pentru Secţiunea 1 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti, Lotul 1 dintre Sibiu – Boiţa, a fost emisă de Ministerul Transporturilor, transmite CNAIR.

Autostrada Sibiu-Pitești

CNAIR

În data de 14 aprilie 2019, între CNAIR şi Compania Porr Construct SRL a fost semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru Lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), cu o valoare de 612.647.863,38 lei, fără TV.

Alertă de coronavirus în București! STB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, pentru a evita aglomeraţia

Durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni este perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie.

Studiile topografice, geotehnice, arheologice, hidrologice, precum şi lucrările de asanare şi deminare au fost finalizate, astfel încât, în prezent, se lucrează la drumurile tehnologice şi la platformele pentru foraje piloţi, informează CNAIR.

În prezent, cele cinci oferte depuse pentru contractul de supervizare sunt în curs de evaluare.

Administratorul unei firme de transport internaţional, soţia acestuia şi un şofer, reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc​

Recomandari