Antena Căutare

Avertisment înfiorător al unei clarvăzătoare despre tragedia care ar putea lovi țara noastră: "Doamne fereşte de un atac. România e în vizorul teroriştilor"

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu susține că încă o tragedie e pe cale să se abată asupra țării noastre, lăsând România în doliu.

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu susține că încă o tragedie e pe cale să se abată asupra țării noastre, lăsând România în doliu.

"Din păcate vom auzi de o tragedie. Se vor vărsa multe lacrimi. Mă gândesc aici la Deveselu, ca nu cumva ruşii să vrea să distrugă scutul american, sau la un cutremur. Sau mă mai gândesc să nu fie vorba de copilaşi. Să ne rugăm să nu se întâmple. Nu toate se adeveresc a doua zi, într-o lună sau o săptămână. Pe teritoriul României, mesajul a fost clar. Să avem grijă când ne aflăm în mulţime. Doamne fereşte de un atac terorist. România e în vizorul teroriştilor", a spus Maria Ghiorghiu, la Antena Stars.

Sute de copii se joacă cu așa ceva. Un băieţel de nici trei ani, din Suceava, a murit după ce a înghițit o bucată de...... După cartofi, alte legume au fost contaminate! Ce au descoperit autoritățile în mii de tone de dovlecei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x