Antena Căutare

Avertisment înfiorător al unei clarvăzătoare despre tragedia care ar putea lovi țara noastră: "Doamne fereşte de un atac. România e în vizorul teroriştilor"

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu susține că încă o tragedie e pe cale să se abată asupra țării noastre, lăsând România în doliu.

Femeia care a prezis incendiul din Colectiv face, din nou, o premoniție îngrijorătoare. Maria Gheorghiu susține că încă o tragedie e pe cale să se abată asupra țării noastre, lăsând România în doliu.

"Din păcate vom auzi de o tragedie. Se vor vărsa multe lacrimi. Mă gândesc aici la Deveselu, ca nu cumva ruşii să vrea să distrugă scutul american, sau la un cutremur. Sau mă mai gândesc să nu fie vorba de copilaşi. Să ne rugăm să nu se întâmple. Nu toate se adeveresc a doua zi, într-o lună sau o săptămână. Pe teritoriul României, mesajul a fost clar. Să avem grijă când ne aflăm în mulţime. Doamne fereşte de un atac terorist. România e în vizorul teroriştilor", a spus Maria Ghiorghiu, la Antena Stars.

Sute de copii se joacă cu așa ceva. Un băieţel de nici trei ani, din Suceava, a murit după ce a înghițit o bucată de...... Incredibil! Cine a câștigat marele premiu la Loto 6/49 din 15 aprilie, în valoare de 300.000 de euro...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x