Antena Căutare

Avocatul lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: ”Luiza Melencu e moartă. Există probe la dosar!”

Luiza Melencu, adolescenta dispărută de acasă în luna aprilie, este moartă. Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a fost cel care a făcut anunțul în direct, la TV.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea: ”Luiza Melencu e moartă. Există probe la dosar!”
Luiza Melencu ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă

Mai exact, avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat în direct, la Antena 3, că există probe la dosar care arată că Luiza Melencu ese moartă.

”Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime.

El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, vești triste: ”Nu mai am dovezi că Alexandra este vie!”

De asemenea, acesta a dezvăluit că Gheorghe Dincă plânge în spatele gratiilor, fiind copleșit de regrete.

”Este adevărat, are regrete și plânge. Se gândește și la familiile victimelor, și la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a făcut. El a început să conștientizeze la un anumit moment. El a avut și o problemă ca urmare a faptului că nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia și este posibil ca și din acest motiv să se fi ajuns în această situație în ce privește evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Gheorghe Dincă, liderul unei rețele de trafic de persoane?! Un martor-cheie, chemat la audieri: ”Deține probe importante!”

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit, violat și sechestrat pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Ministerul de Interne va desecretiza comunicațiile radio ale Jandarmeriei din 10 august... Explozie puternică într-un bloc din Galaţi! O persoană a ajuns la spital cu arsuri grave! De la ce a pornit deglagrația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x