Antena Căutare

BAC 2017. Niciun ”soldat” lăsat în urmă. Liceul Militar cu promovabilitate 100% la BAC

Toți absolvenții de clasa a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat în această vară la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au obținut medii de trecere.

Toți absolvenții de clasa a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat în această vară la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au obținut medii de trecere.

În total, 103 elevi au dat examenul de BAC la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia în luna iunie, iar cea mai mică medie a fost 7,50.

Iar peste jumătate dintre candidați (64 de elevi) au obținut medii peste 9 la examenul de maturitate.

„Absolvenții promoției 2017 a Colegiului Național Militar ,,Mihai Viteazul” au reușit toți la examenul maturității! Promovabilitate 100%. Cea mai mare medie a fost obținută de către absolventul Alexandru – Flavius Toargă – 9,91. Cea mai mică medie este de 7,50, iar media examenului de bacalaureat, înainte de contestații, este 9,07. Felicitări!”, au anunțat pe Facebook reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

Și celelalte licee militare din România au rezultate bune

La Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza din Breaza de Sus, județul Prahova, din 111 candidați unul singur nu a promovat examenul de Bacalaureat deoarece nu s-a prezentat.

Toți ceilalți 110 elevi au obținut medii peste 7. Și la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza aproape jumătate dintre elevii de clasa a XII-a (54) au medii peste 9 la examenul de BAC.

La Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, din 101 elevi unul singur a picat examenul de Bacalaureat.

În acest moment, înainte de rezolvarea contestațiilor, rata de promovabilitate de la examenul de BAC 2017 este de 71,4%, a anunțat ministrul Educației, Liviu Pop, într-o conferință de presă. 91.754 de elevi din cei prezenți la examenul de Bacalaureat 2017 au promovat.

Sursă: greatnews.ro

Stare de alertă în toată România. A dispărut! Un adolescent este de negăsit după ce a petrecut alături de prieteni!... Cathedral Plaza nu poate fi dărâmată. Ce motive invocă Primăria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x