Antena Căutare

Bacalaureat 2012: Cum s-au descurcat elevii la ultima proba

La ce te ajuta sa iti alegi materia de examen cand oricum n-ai invatat? La nimic! S-a vazut la Bacalaureat, acum, in toamna. Absolventii de liceu au venit asa cum i-ati mai vazut, ca niste flori, si, dupa cum era de asteptat, s-au descurcat jalnic. Dar ei nu au niciun stres, sunt veseli nevoie mare.

“Sa moara Gimi daca nu vin si la anul” - asa a fost in majoritatea liceelor din tara. In aer pluteste resemnarea. De vina ar fi subiectele.

Printre pustanii de 19 ani, si-au incercat norocul pentru a doua oara si elevi trecuti de prima tinerete. Un preot si un sudor.

Au existat si elevi care au umplut paginile de examen. Ba chiar au mai cerut in plus. Doar ca unele raspunsuri pot fi incadrate in sfera patologicului. Multi dintre candidati nu doar ca au gresit numele autorilor sau ale personajelor, dar au incurcat romanele cu totul.

Cei 100.000 de absolventi de liceu vor afla ce note au luat la Bacalaureat pe 2 septembrie, cand vor fi afisate primele rezultate.

foto: Intact Images

Un copil de 13 ani a fost ranit in urma unui conflict armat, in Capitala... Timis: Doi politisti de la Rutiera, retinuti pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x