Antena Căutare

BACALAUREAT 2017. Degeaba ai cunoștințe, dar nu și un strop de noroc! Rugăciunea puternică, recomandată de preoți, care te va ajuta să iei bacalaureatului

Este firesc să înveți, să fii stăpân pe materia de examen, dar nu mai e un secret că degeaba ai cunoștințe, dar nu și un strop de noroc! Dacă și tu ești în focul examenelor, o rugăciune puternică, recomandată de preoți, te poate ajuta mai mult decât ai putea crede!

Este firesc să înveți, să fii stăpân pe materia de examen, dar nu mai e un secret că degeaba ai cunoștințe, dar nu și un strop de noroc! Dacă și tu ești în focul examenelor, o rugăciune puternică, recomandată de preoți, te poate ajuta mai mult decât ai putea crede!

Slujitorii Domnului spun că ar avea efecte garantate, dacă și părinții le citesc în paralel. În orice caz, nu ai ce pierde dacă încerci și chiar îți poate fi de folos!

”Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută-l pe copilul acesta (numele) să treacă cu bine această încercare ce îi stă înainte, scrie libertatea.ro. Cel ce ne-ai cerut să fim înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii, luminează-l pe robul tău (numele) să învețe ceea ce trebuie ca să fie bine pregătit la examenul care îl așteaptă. Tu știi ce e bine și ce e rău.

În mâinile Tale sunt viețile noastre. Noi, crezând că este de folos acestui copil să iasă încununat din această încercare, Te rugăm să arăți și de această dată puterea ajutorului Tău. Dar să nu fie dupa voia noastră, Doamne, ci după voia Ta cea sfântă, că Tu îl iubești mai mult decât noi și știi ce-i este cu adevărat de folos.

Doamne, ajută-l pe robul Tău (numele) să nu caute gloria lumească, ce este degrab trecătoare, ci să caute viețuirea curată și sfântă, ca să dobândească Împărăția cerurilor. Viețile oamenilor sunt pline de încercări. Ce folos vom avea dacă vom câștiga bunătățile vremelnice, de nu le vom dobândi și pe cele veșnice? Ce folos vom avea de ne va lăuda lumea aceasta, dacă faptele noastre nu sunt bineplăcute Ție? Ajută-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine să căutăm împlinirea noastră și să preaslăvim în vecii vecilor Numele Tău cel Sfânt. Amin”.


Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai, diagnosticat cu leucemie cronică. Principesa Margareta şi... Fără cuvinte! Scrisoarea deschisă a unei profesoare de Limba Română: ”Îmi cer iertare în fața inteligenței elevilor. Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x