Antena Căutare

Bacau: Familiile afectate de explozie vor primi temporar locuinte mobilate de la compania E-ON

Cele 16 familii din blocul afectat de explozia din Bacau primesc ajutoare. Compania de gaze E-ON le pune la dispozitie apartamente inchiriate, toate mobiliate. Ajutor de urgenta primesc si din partea Guvernului.

Vecinii s-au oferit sa-i ajute pe cei ale caror apartamente au fost distruse de explozie. Printre ei se afla si Ion Leonte. Prin muntele de moloz, a gasit puterea sa-si salveze sotia, tintuita la pat.

Cele 16 familii afectate de deflagratie, nu vor face sarbatorile in strada. Administratorul retelei de gaze, E.ON, va suporta costurile pentru inchirierea de apartamente mobilate. Nici pentru cheltuielile de intretinere nu trebuie sa-si faca oamenii griji.

Fiecare familie va primi cate 3000 de lei, ajutor de urgenta, din partea companiei de gaze.

Se inlocuiesc deja si geamurile locatarilor din imobilele vecine. Nu s-a stabilit, deocamdata, cum s-a format acumularea de gaze. Specialistii dau asigurari ca nu mai exista pericol de explozie in zona.

Ocna Mures: Surparea de teren stagneaza, dupa ce craterul a ajuns la 10.000 de metri patrati... Sinucigasul de la Parlament, operat zilele urmatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x