Căutare Live

Bărbat înjunghiat în plină stradă în Târgu-Jiu! Agresorul se află în libertate

Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit în spate, în timp ce se afla în Piața Centrala din orașul Târgu Jiu. Agresorul se află încă în libertate, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Bărbat înjunghiat în plină stradă în Târgu-Jiu! Agresorul se află în libertate

Conflictul dintre cele două persoane a avut loc marți, 31 decembrie, în Piața Centrală din Târgu- Jiu.

Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost transportată de urgență la spital de către un echipaj SMURD în UPU. Acesta a întrat în stop cardio-respirator, potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi.

„A fost transportat de echipajul SMURD în UPU și, din câte am înțeles, a intrat în stop cardio-respirator”

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112 de către un martor și caută agresorul care a reușit să fugă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Se schimbă Codul Rutier în 2020! Șoferii vor fi controlați mult mai des...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri