Căutare Live

Bărbat înjunghiat în plină stradă în Târgu-Jiu! Agresorul se află în libertate

Un bărbat a fost înjunghiat cu un cuțit în spate, în timp ce se afla în Piața Centrala din orașul Târgu Jiu. Agresorul se află încă în libertate, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Bărbat înjunghiat în plină stradă în Târgu-Jiu! Agresorul se află în libertate

Conflictul dintre cele două persoane a avut loc marți, 31 decembrie, în Piața Centrală din Târgu- Jiu.

Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a fost transportată de urgență la spital de către un echipaj SMURD în UPU. Acesta a întrat în stop cardio-respirator, potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi.

„A fost transportat de echipajul SMURD în UPU și, din câte am înțeles, a intrat în stop cardio-respirator”

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112 de către un martor și caută agresorul care a reușit să fugă.

Distracție gratis de Revelion! Petreceri și concerte în orașele din România... Razie în Capitală! Peste 600 de kilograme de petarde au fost confiscate. „Deținerea reprezintă o infracțiune”...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri