Antena Căutare

Bărbatul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni fusese operat! Soția lui: ”Voiam să avem copii!”

Rudolf Heinz, bărbatul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, trecuse printr-o operație înainte de a-și încheia socotelile cu viața. Informația a fost dezvăluită chiar de soția acestuia. 

Rudolf Heinz, bărbatul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, trecuse printr-o operație înainte de a-și încheia socotelile cu viața. Informația a fost dezvăluită chiar de soția acestuia.

Geanina, partenera de viață a lui Rudolf, a vorbit despre ultimele momente din viața soțului ei și a dezvăluit că bărbatul fusese operat întrucât intenționau să aibă copii.

Soția austriacului care s-a spânzurat, mărturisiri neașteptate: ”A vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat!” Iată de ce!

Mai exact, Rudolf Heinz a decis, în urmă cu câțiva ani, să recurgă la vasectomie, o procedură de sterilizare. Acum, însă, el își dorea copii alături de soția lui, așa că a decis să fie supus unei operații inverse.

Femeia a mărturisit, de asemenea, că soțul ei s-a supărat atunci când a refuzat să întrețină relațiii intime, întrucât ar mai fi avut de așteptat câteva săptămâni, timp ce fusese impus de medicii din Germania, după operația de reconstrucție la nivelul organelor genitale.

Cine este bărbatul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, după o ceartă cu iubita! Urma să se căsătorească în luna iulie

Astfel, bărbatul și-a ieșit din minți și a plecat de acasă. S-ar fi cazat la un hotel, iar a doua zi i-a mărturisit soției sale, printr-un mesaj trimis pe WhatsApp, că se va sinucide. Nu l-a crezut, însă, iar câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit spânzurat.

In Timisoara, un tramvai fără vatman a pornit din loc, a lovit două maşini şi s-a oprit într-o altă garnitură... Pensiile au fost recalculate! Pensionarii primesc diferențe de bani în perioada 11-15 aprilie 2019, prin mandat poștal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x