Antena Căutare

Soția austriacului care s-a spânzurat, mărturisiri neașteptate: ”A vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat!” Iată de ce!

Apar noi detalii în cazul austriacului de 48 de ani care s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni. Soția acestuia, Geanina Heinz, crede că acesta a comis gestul extrem în urma unei depresii ce i-a fost declanșată după moartea primei soții. 

Apar noi detalii în cazul austriacului de 48 de ani care s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni. Soția acestuia, Geanina Heinz, crede că acesta a comis gestul extrem în urma unei depresii ce i-a fost declanșată după moartea primei soții.

Geanina și Rudolf Heinz erau căsătoriți civil și urmau să se căsătorească religios pe 27 iulie 2019. Cei doi păreau extrem de fericiți, își împărțeau timpul între România și Viena, acolo unde locuiau mai mult și de unde bărbatul își coordona afacerile în imobiliare și fabrica de cabluri electrice pe care o avea în Cehia.

Duminică seară, în urma unei discuții tensionate, austriacul a dispărut de acasă. A fost găsit spânzurat a doua zi. Soția acestuia a mărturisit, potrivit Adevărul.ro, că Rudolf se temea că o va pierde la fel ca pe prima soție.

”După ce a avut o fată cu prima soţie, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operaţia inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat”, a declarat Geanina.

De asemenea, ea a povestit că prima lui soție s-a stins din viață în 2016, din cauza cancerului pulmonar. Acest lucru l-a determinat să se teamă că o va pierde și pe Geanina: ”Pentru el, era o dramă că eu fumam. Mă implora să mă las de ţigări, deoarece era convins c-o să mor şi eu de cancer. I-am promis că mă las, dar că n-o pot face dintr-o dată. Duminică seară m-a văzut fumând şi a făcut o criză. Devenise foarte nervos”, a declarat soţia austriacului.

În biletul de adio, însă, care a fost descifrat de autorități, austriacul a scris simplu: ”Renunț la viață de dragul ei”.

Un copil de 4 ani din Huși a fost dus la spital în stare critică, după ce a suferit o intoxicație cu nitriți! Care este ... Panouri solare electrice de la stat. Condiții, acte necesare ca să obții 25.000 lei de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x