Antena Căutare

Batjocorit de colegi, George si-a luat viața, cu o zi înainte de prima probă la BAC: „N-ai mai putut îndura. Ai lăsat un mesaj pentru cei care te-au rănit”

Batjocorit de colegii de clasă, un tânăr din Petrila a decis să-și pună capăt zilelor, cu o seară înainte să susțină priba probă la Bacalaureat. Găsit spânzurat la marginea orașului, tânărul a lăsat un mesaj ironic celor ce l-au făcut să sufere.

Batjocorit de colegii de clasă, un tânăr din Petrila a decis să-și pună capăt zilelor, cu o seară înainte să susțină priba probă la Bacalaureat. Găsit spânzurat la marginea orașului, tânărul a lăsat un mesaj ironic celor ce l-au făcut să sufere.

Trupul fără suflare al lui George Costache a fost găsit atârnat de creanga unui copac, la marginea orașului Petrila. Elevul, care avea rezultate foarte bune la școală, s-a spânzurat cu o seară înainte de priba probă la Bacalaureat. Băiatul purta un tricou pe care scria „The Walking Dead” (Mortul Umblător).

Prietenii lui George au spus că elevul provenea dintr-o familie modestă. Era batjocorit de colegi și poreclit „Zombie”.

„Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu.

De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a fost mesajul unei foste prietene a adolescentului, publicat pe pagina de socializare, potrivit ziarului local Gazeta de dimineaţă.

George Costache absolvise Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Petrila şi se număra printre elevii cu rezultate bune la învăţătură, având o medie generală peste 9.

Mandatul actualului director general interimar Metrorex s-a încheiat. Marin Aldea îi va prelua funcția... Incendiu la subsolul unui bloc din oraşul Panciu. Patru copii şi doi adulţi, evacuaţi de pompieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x