Antena Căutare

Beizadeaua Covei, amendat de politisti la nici o zi de la eliberare

Iustin Covei, trimis in judecata pentru fraude bancare alaturi de alte persoane si eliberat din inchisoare sub control judiciar, a fost amendat, marti seara, de politistii rutieri, cu 900 de lei, dupa ce a fost prins conducand o masina fara sa aiba actele la el.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, agent Amelia Caprarin, Iustin Covei, fiul unui judecator de la Curtea de Apel Craiova, a fost oprit, marti seara, de un echipaj al Serviciului Rutier, masina sa, un autoturism BMW, avand folie neagra pe geamuri.

Fiul magistratului de la Curtea de Apel Craiova nu a putut prezenta actele atunci cand i-au fost solicitate de catre politisti.

"A fost amendat cu 900 lei pentru folie si lipsa actelor. Nu a avut nicio mentiune de facut, el semnand procesul-verbal incheiat de politisti", a declarat agent Ameila Caprarin.

Iustin Covei si alti opt acuzati de fraude bancare au fost eliberati din Penitenciarul Rahova, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis, luni, cererile acestora de eliberare sub control judiciar.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Bacau: Barbat lasat sa agonizeze trei ore... UPDATE! Protestul de la Finante se extinde. Angajatii cer demisia ministrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x