Antena Căutare

Bistriţa-Năsăud: O femeie şi un bărbat, cercetaţi pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi când transportau cu maşina şase kilograme de cannabis

O femeie şi un bărbat sunt cercetaţi pentru trafic de droguri, de către autorităţile din Bistriţa-Năsăud, după ce au fost prinşi când transportau cu maşina şase kilograme de cannabis. Drogurile au fost trimise din Spania şi au fost preluate de la o firmă de curierat.

”Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- B.T. Bistriţa-Năsăud, au organizat o acţiune de prindere în flagrant, a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism în care se aflau o femeie, de 35 de ani şi un bărbat, de 37 de ani, ambii din Şieu Măgheruş”, a transmis, luni, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în urma controlului efectuat, pe bancheta din spate, poliţiştii au descoperit un bagaj în care se aflau 12 pachete vidate ce conţineau o substanţa vegetală de culoare verde.

”În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 6 kg. de cannabis”, au mai transmis poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii DIICOT au precizat că bărbatul a ajutat o persoană neidentificată până la acest moment să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistriţa, cannabis expediat din Spania.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri de risc şi complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc.


Sursa : news.ro

Alis Grasu: În perioada 19- 26 ianuarie, a crescut cu 20% numărul solicitărilor, iar numărul cazurilor cu febră cu 100% ... Constanţa: Pistol şi spray lacrimogen, găsite asupra unui bărbat care făcea scandal în Spitalul Judeţean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x