Antena Căutare

Black Friday 2018 eMAG. Reducerile iau startul de dimineață, de la ...

Black Friday 2018 eMAG. Reducerile încep de dimineață, de la ...

Black Friday 2018 eMAG. Reducerile iau startul de dimineață, de la ...
Black Friday | sport.ro

Pe 16 noiembrie, toată lumea va pândi reducerile celui mai mare retailer din România, care pune la bătaie 3 milioane de produse, la ofertă. Românii vor căuta cele mai mari reduceri de la brandurile de top. Pentru a fi cât mai eficienți, experiența anilor trecuți i-a învățat pe cei de la eMAG, cum ar trebui procedat cu aceste cumpărături pentru a spori traficul pe site-ul magazinului online și pentru a-i mulțumi pe clienți.

De aceea, sfatul lor este ca românii cumpărători să știe exact care sunt produsele pe care ei doresc să le cumpere. Apoi, e important să aibă aplicația actualizată pe dispozitivul lor mobil și să salveze toate datele de livrare și cele ale cardului pentru o plată mai eficientă și sigură. Astfel, tot ce trebuie să faci în dimineața de 16 noiembrie este să comanzi produsele preferate, având restul datelor introduse.

Black Friday 2018 eMAG începe la 06:00 - 07:00

Tot experiența anilor trecuți, ne indică faptul că acel catalog eMAG de reduceri poate apărea cu o seară înainte, la ora 23:55. Ca să fi sigur că nu se epuizează imediat stocul la produsele tale preferate, ai putea să stai cu ochii pe site-ul celor de la eMAG, începând cu ora 06:00.

eMAG îți oferă oportunitatea să alegi dintre cele 3 milioane de produse, electronice și electrocasnice de la branduri de top, cosmetice, îmbrăcăminte, cărți, jucării, jante și anvelope, mobilă și multe altele. Nu rata ocazia de a achiziționa produsele pe care le-ai așteptat tot anul să fie la reducere.

Sursă foto: techcafe.ro

Vești proaste pentru românii care vor să-și cumpere case! Schimbări pe piața imobiliară - VIDEO... Cutremur în rândul angajaților la stat! Mii de angajați așteaptă decizia ministrului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x