Antena Căutare

Boc: Vom aplica legea "cu toate consecintele" daca protestul de la Finante se extinde

Premierul Emil Boc a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul va aplica legea, "cu toate consecintele", in cazul in care protestul declansat la Ministerul de Finante se va extinde si la nivelul altor institutii. Seful Executivului a tinut sa precizeze ca singura solutie pentru rezolvarea problemei este respectarea legii.

"Nu avem ce negocia cu aplicarea legii. Stiu ca sunt vremuri grele, iar banii nu sunt suficienti. Guvernul nu a adus criza, dar poate depasi criza daca face ce trebuie, altfel o adancim",


Premierul a subliniat, totodata, faptul ca stimulentele salariale pot fi platite la Ministerul Finantelor doar angajatilor care contribuie la combaterea evaziunii fiscale.

"Stimulente se pot acorda doar acelor persoane, putine la numar, care au depasit planul", a spus Boc, adaugand ca angajatii din sistemul bugetar nu sunt platiti pentru orele in care nu muncesc.

Sute de angajati din Ministerul de Finante protestau inca, miercuri seara, pe holurile institutiei, unde cereau demisia ministrului Gheorghe Ialomitianu, nemultumiti de neacordarea sporurilor salariale.



Foto: Intactimages

Cum au evitat unele autoritati locale taierea salariilor... VIDEO! Ialomitianu, scos cu fortele de ordine din minister...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x