Antena Căutare

BREAKING NEWS. Două fete au dispărut pe Dunăre! Autoritățile sunt în alertă!

Două fete de 16 şi 19 ani sunt căutate de ieride pompieri din Brăila după ce o persoană a anunţat la 112 că ele au intrat în Dunăre şi nu au mai ieşit din apă. O persoană a anunțat, marți după-amiază (21 august), la 112, dispariția fetelor, iar pompierii s-au deplasat la locul incidentului cu o barcă. Timp de patru ore, oamenii au încercat să le găsească pe cele două tinere, dar fără succes.

La lăsarea întunericului, operaţiunile de căutare cu barca au fost sistate, urmând a fi reluate în această dimineaţă, după ce scafandri de la ISU Constanţa vor veni în ajutorul colegilor din Brăila. Cele două fete de 16 şi 19 ani se aflau la plajă pe malul Dunării, pe digul care face legătura între Brăila şi Galaţi, unde anii trecuţi au mai fost înregistrate astfel de evenimente. Potrivit reprezentantului ISU, apa în zona în care cele două tinere au mers la scăldat nu are o adâncime constantă, în zonă fiind gropi, conform news.ro.

Când se termină vacanța de vară 2018! Ce trebuie să știe elevii care vor intra în noul an școlar... Vestea momentului! Locuri de muncă pentru români! Ce condiție trebuie să îndeplinești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x