Căutare Live

Bucătăria unui spital municipal, închisă definitiv în urma controalelor: „Mișună șobolanii și trebuie făcute numeroase deratizări”

Bucătăria Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a fost închisă definitiv, în urma unui control al inspectorilor sanitar-veterinari. 

bihon.on

Bucătăria Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a fost închisă definitiv, în urma unui control al inspectorilor sanitar-veterinari.

Comitetul Director al spitalului, la propunerea managerului Dacian Foncea, a decis închiderea definitivă, în unanimitate, după ce, cu doar o zi înainte, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, în urma unui control, au suspendat activitatea bucătăresei.

CITEȘTE ȘI: Au trăit 57 de ani împreună și au înfruntat moartea ținându-se de mână: „Hai, hai, bătrânelul meu, trezește-te, te rog!”

„Toate utilajele, de la plite şi cuptoare până la marmide, sunt uzate fizc şi moral, în acea locaţie de pe strada Pasteur mişună şobolani şi trebuie făcute numeroase deratizări, dar şi faptul că numai pentru ambalarea hranei calde spitalul cheltuia lunar cam 10.000 de euro pe caserole din plastic, care oricum trebuie eliminate de anul viitor, în baza regulilor europene. Ca atare, am decis să închidem bucătăria definitiv”, a declarat, joi, managerul Spitalului Municipal, Dacian Foncea.

Din informațiile oferite de acesta, reiese faptul că micul dejun şi cina sunt oferite pacienţilor în porţii ambalate de producători, iar pentru asigurarea hranei calde a fost lansată miercuri o procedură de achiziţie a unor servicii de catering.

CITEȘTE ȘI: A murit din cauza unei pietre la rinchi! Elena a lăsat în urmă doi copilași și un soț îndurerat: „Asistentele habar n-aveau că sângera”

„Deocamdată, contractul ar fi pe o lună, din 2 august până în 3 septembrie, dar urmează să lansăm apoi o altă procedură, pentru achiziţia acestui serviciu până la 31 decembrie”, a adăugat Foncea.

Sura foto: bihon.on

Ultimele informații care au apărut în cazul crimelor de la Caracal arată o posibilă legătură între răpirea fetelor și tr... Femeie din Timişoara, amendată după ce a inventat o situaţie de urgenţă pentru a i se debloca uşa apartamentului...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x