Bucătăria Spitalului Municipal „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea a fost închisă definitiv, în urma unui control al inspectorilor sanitar-veterinari.
Comitetul Director al spitalului, la propunerea managerului Dacian Foncea, a decis închiderea definitivă, în unanimitate, după ce, cu doar o zi înainte, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor, în urma unui control, au suspendat activitatea bucătăresei.
„Toate utilajele, de la plite şi cuptoare până la marmide, sunt uzate fizc şi moral, în acea locaţie de pe strada Pasteur mişună şobolani şi trebuie făcute numeroase deratizări, dar şi faptul că numai pentru ambalarea hranei calde spitalul cheltuia lunar cam 10.000 de euro pe caserole din plastic, care oricum trebuie eliminate de anul viitor, în baza regulilor europene. Ca atare, am decis să închidem bucătăria definitiv”, a declarat, joi, managerul Spitalului Municipal, Dacian Foncea.
Din informațiile oferite de acesta, reiese faptul că micul dejun şi cina sunt oferite pacienţilor în porţii ambalate de producători, iar pentru asigurarea hranei calde a fost lansată miercuri o procedură de achiziţie a unor servicii de catering.
„Deocamdată, contractul ar fi pe o lună, din 2 august până în 3 septembrie, dar urmează să lansăm apoi o altă procedură, pentru achiziţia acestui serviciu până la 31 decembrie”, a adăugat Foncea.
Sura foto: bihon.on
Ultimele informații care au apărut în cazul crimelor de la Caracal arată o posibilă legătură între răpirea fetelor și tr... Femeie din Timişoara, amendată după ce a inventat o situaţie de urgenţă pentru a i se debloca uşa apartamentului...