Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Cazul Caracal ia amploare după amenințările lui Dincă! Bunicul Luizei Melencu anunță că intră în greva foamei

Familia Luizei Melencu a protestat astăzi în faţa DIICOT, în urma scandalului dintre Gheorghe Dincă şi avocaţi. Bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Luiza şi pe Alexandra Măceşanu l-ar fi ameninţat pe Tonel Pop şi chiar ar fi sărit la bătaie. În tot acest timp, bunicul Luizei se pregătește să intre în greva foamei.

Mama şi bunicul Luizei au mers sediul parchetului anti-mafia. Bunicul Luizei a anunţat că va intra în greva foamei săptămâna viitoare, pentru a-şi arăta revolta faţă de modul în care autorităţile tratează cazul Caracal.

„Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a declarat bunicul Luizei Melencu la ieşirea de la DIICOT.

Un scandal imens s-a iscat și ieri după ce avocaţii familiei Melencu au acuzat procurorii că i-au permis lui Gheorghe Dincă să îi amenințe și să sară la bătaie.

Citește și: Avocatul familiei Melencu se teme pentru el și familia sa! Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat: "Șobolan, te termin, îți violez fata”

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, să ne sperie”, a declarat Tonel Pop, pentru Mediafax. „Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe", a mai spus Pop, pentru sursa citată.

Asta în timp ce Risipițeanu, cel acuzat că i-a fost complice criminalului din Caracal, așteaptă termen pentru a i se judeca contestația la mandatul de arestare preventivă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro