Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cadouri de lux pentru Craciun: carne de vita japoneza la 2.000 de lei kilogramul

Cine vrea lux pe masa de Sarbatori, nu trebuie sa treaca granita. Gaseste tot ce-i trebuie in magazinele cu produse rafinate. De acest lucru s-a convins si Nicolai Tand, juratul de la Top Chef, care a platit pentru un cadou gastronomic peste 2.000 de lei

Nicolai Tand, juratul de la Top Chef, va sarbatori Craciunul impreuna familia lui, la Baia Mare. Asa ca trebuie sa se prezinte cum se cuvine in fata socrilor. A gasit cadoul perfect la 2.100 de lei.

Comerciantii au in oferta bunatati pentru cele mai rafinate gusturi. De exemplu, carne de vita japoneza ce se vinde cu aproape 2.000 de lei kilogramul. “Dintr-o vita care a stat la crescut prin procesul de masare, de hranire cu bare, masata cu sache si cel putin doi trei oameni stau in jurul ei zilnic”, spune Mihai Pantea, reprezentantul unei macelarii

Iar la asemnea delicatese, merge si o bautura fina. Cognac frantuzesc ce reuneste cele mai vechi si prestigioase arome. O sticla costa 31.700 de lei. Cat o Dacia Logan.

Sunt doar 500 de asemenea sticle in toata lumea, dintre care doua sunt in Romania. In colectia de bauturi se alatura si vinul Petruv care costa 16.000 de lei.

Recomandari