Antena Căutare

Caini omorati cu mancare otravita la marginea Capitalei

Imagini revoltatoare la marginea Capitalei. In comuna Rosu, cainii fara stapan, abandonati in padure au avut parte de un sfarsit cumplit dupa ce au primit mancare cu otrava. Socati, localnicii care aveau grija de animalele respective vor ca autoritatile sa intervina.



"Am fost anuntata de vecini ca au omorat cainii. Nu sunt agresivi. Cateii se dezvolta, ajung la maturitate si atunci ii omoara. Am un vecin care a otravit si anul acesta si anul trecut pe cateii de care am eu grija"



"Am sunat peste tot la protectia animalelor, politie, au spus ca daca vreti sa ii salvati bagati-i in casa", a spus aceasta.

Un raspuns destul de dur, in conditiile in care localnicii spun ca animalele nu fac rau nimanui. In plus, oamenii chiar sunt preocupati ca animalele sa fie sanatoase si sa nu reprezinte un pericol pentru nimeni.

''Multi oameni care nu iubesc animalele ii aduc aici si ii abandoneaza. Eu vad cum ii aduc cu masina si ii lasa in padure. Nu sunt singura care are grija de ei, mai multi vecini. Mai mult, ne ocupam noi, eu si familia mea, sa ii sterilizam", a mai precizat aceasta.

Numai ca nu a fost de ajuns. Cei care vor ca patrupedele sa moara spun ca sunt o sursa de microbi si nu pare sa le pese ca fapta lor este considerata infractiune.

"Am inteles ca in zona aceasta s-a inchis un magazin alimentar din cauza acestor caini. Noi o sa continuam cercetarile. Ii avertizam pe cei care fac astfel de gesturi ca pedeapsa este intre 6 luni si 3 ani", a precizat Catalin Ciubotaru, de la Politia Animalelor.

Din pacate, cazul din comuna Rosu nu este singular. In urma cu doua saptamani, zeci de caini au fost ucisi in padocul din Botosani.


Accident grav pe DN 22: Doua persoane au murit si alte doua au fost grav ranite... Constanta: Batran legat de maini si de picioare de o infirmiera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x