Antena Căutare

Calul, cainele si politistul. Zorro, Bebe si Robert fac dreptate in comuna constanteana Baraganu

Un trio a devenit faimos, cel putin, in sanul comunei constantene Baraganu. Zorro, Bebe si Robert, calul, cainele si politistul. Toti sunt tineri, pusi sa faca dreptate si reusesc cu varf si indesat

E negru tot. Are, de altfel, cea mai potrivita "uniforma" pentru un caine politest si n-are astampar. E pus pe fapte mari, in apararea legii si a cetatenilor. In ciuda numelui, seriozitatea il caracterizeaza perfect pe Bebe. “Este pitbull si sunt considerati caini destul de agresivi, dar este foarte docil. Nu am avut probleme cu el, nu a muscat pe nimeni”, sustine agentul Robert Sarbu.

E suficient insa sa-l aiba mereu in preajma, pentru ca oamenii sa se dea un pic mai incolo, iar hotii sa incremeneasca. “Cand le-am spus: stati pe loc ca dau drumul la caine, automat se opresc si-si dau seama ca n-au nicio sansa sa fuga”, mai spune agentul.

Tanarul politist si colegul patruped mai au un tovaras, pe Zorro, care nu are nicio masca, din contra. Este gata, alaturi de Robert si Bebe, sa demascheze orice nedreptate din comuna Baraganu. Nu e neaparat antrenat pentru asta, dar Zorro face minuni in lanurile de porumb in urmarirea hotilor si nu numai. “Intrucat pe camp terenul este accidentat, foarte greu putem sa intram cu autovehiculul si atunci, am zis ca e mai bine sa mergem cu calul”, este de parere Robert.

“Face treaba, saracul, daca nu cu masina, cu calul si cu cainii! Sa stiti ca putem sa dormim linistiti!”, marturiseste o localnica.

Faima asa si-au facut-o, in formula complete: Robert, calul Zorro si pitbullul Bebe. Tanarul are trei ani de cand a terminat scoala de politie. A venit de la oras, din Craiova, la tara si, de cand este la conducerea postului, infractiunile s-au redus cu aproape 80 la suta.

Minunile pe care le poate face tehnologia 3D, in medicina. Se experimenteaza tiparirea de tesut moale si de organe... ROANTANAMO: Avioanele si aeroporturile, fire invizibile ce leaga Romania de Polonia si Lituania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x