Antena Căutare

Când se termină vacanța de vară 2018! Ce trebuie să știe elevii care vor intra în noul an școlar

Elevii mai au doar câteva săptămâni pentru a se bucura de vacanța de vară a anului 2018, întrucât aceasta se va încheia pe 9 septembrie, conform portalînvățământ.ro.

Elevii mai au doar câteva săptămâni pentru a se bucura de vacanța de vară a anului 2018, întrucât aceasta se va încheia pe 9 septembrie, conform portalînvățământ.ro.

Astfel, potrivit sursei citate, vacanța de vară a anului 2018, care a început pe 16 iunie, se va încheia în data de 9 septembrie. Anul școlar 2018-2019 va începe pe 10 septembrie și se va încheia pe 14 iunie 2019.

Pe 10 septembrie se va încheia vacanța de vară, iar anul școlar 2018-2019 va avea, în total, 34 de săptămâni de cursuri, însumând 168 de zile de școală.

Pentru clasele din învățământul liceal - filiera tehnologică, precum și pentru clasele din învățământul profesional, cu excepția claselor terminale, durata cursurilor este cea stabilită prin planurile-cadru de învățământ.

Stagiile de pregătire practică pentru care au optat absolvenții ciclului inferior al liceului, filiera tehnologică care se desfășoară în perioada propusă de unitatea de învățământ organizatoare și aprobată de inspectoratul școlar, conform structurii anului școlar, cu respectarea vacanțelor.

De asemenea, programul Școala Altfel se va desfășura pe o perioada de cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unității de învățământ.

S-a dat LEGE! Toţi cei care stau la bloc vor putea plăti mai puţin la întreţinere. Ce trebuie să facă... BREAKING NEWS. Două fete au dispărut pe Dunăre! Autoritățile sunt în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x