Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Caracal: Bomba momentului! Ce s-a găsit în casa bunicului Alexandrei Măceșanu! Alexandru Cumpănașu, atac dur

Recent, Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de-a dreptul șocant, la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Ce a ieșit la iveală despre mama și despre bunicul Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal?

Ce s-a găsit în casa bunicului Alexandrei Măceșanu! Alexandru Cumpănașu, atac dur

Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, care a fost răpită,violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a făcut recent dezvăluiri complet neașteptate despre modul în care au acționat cei de la DIICOT.

Se pare că procurorii au interceptat-o și au ascultat telefoanele mamei Alexandrei Măceșanu. Ba mai mult decât atât, Cumpănașu dezvăluie faptul că i s-au pus microfoane în casa bunicului. Acesta acuză autoritățile că ar fi bănuit familia de faptul că au traficat-o pe Alexandra Măceșanu.

Caracal: Bomba momentului! Ce s-a găsit în casa bunicului Alexandrei Măceșanu! Alexandru Cumpănașu, atac dur

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

„(...) Ați pus microfoane la bunic acasă pentru că îl bănuiați că și-a traficat nepoata?! Ați interceptat pe Teodora pentru a vedea ce face, crezând că a vândut-o?! (...) Să greșească cu ceva să le faceți dosare lor?! (...)

Teodora (mama Alexandrei) a fost interceptata de DIICOT‼ A avut telefonul ascultat‼ Asta este STALINISM‼❗‼ șȘi voi veni cu alte probe ale STALINISMULUI în perioada imediat următoare‼Oare pe Daniel Dincă l-au interceptat❓ Dar pe Daniela Dincă❓ Dar pe Rosianu, Pistol, cuscrul lui Dincă, Arete, Diosteanu, Defta, Radoi, Oaca, Dan Dumitrescu, procurorul Popescu, Alexe și câți alții⁉️ TUPEU DE PROCURORI STALINIȘTI‼ (...)”, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Recomandari