Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Caracal: Gheorghe Dincă și-a scăpat fiul de închisoare! „Era disperat să rezolve, ne spunea...”

Ies la iveală detalii șocante despre cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă! Se pare că unul dintre băieții lui ar fi reușit să scape de închisoare, după ce a comis fapte cumplite! Ce au dezvăluit vecinii familiei Dincă?

Ies la iveală detalii șocante despre cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă! Se pare că unul dintre băieții lui ar fi reușit să scape de închisoare, după ce a comis fapte cumplite! Ce au dezvăluit vecinii familiei Dincă?

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Gheorghe Dincă are patru copii, trei băieți și o fată, dintr-o căsătorie ce pare să se fi destrămat în urmă cu un deceniu, pe vremea când bărbatul lucra în Italia. La un moment dat, vecinii au observat că Gheorghe Dincă a venit în România singur, fără soție. Aceasta mai obișnuia să vină acasă de cel mult două ori pe an și de atunci, vecinii spun că nici copiii nu l-au mai vizitat pe bărbat.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Ceva s-a întâmplat atunci între ei. Nu au spus niciodată ce, dar zvonuri au fost multe la vremea respectivă. De exemplu, pe strada noastră se vorbea că Dincă s-a întors în România pentru că ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate. Pe 26 iulie, când poliţiştii au intrat în casa lui Dincă, toţi ne-am gândit la ce se vorbea atunci. Am înţeles, însă, că anchetatorii au verificat informaţia asta, dar nu au găsit nimic”, au declarat vecinii lui Dincă.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Tot vecinii sunt cei care au oferit presei informații potrivit cărora unul dintre băieții lui ar fi fost acuzat că a luat parte la un viol în grup, în urmă cu mulți ani. Oamenii povestesc că Dan Dincă a făcut parte dintr-un grup de tineri ce au luat o fată și au batjocorit-o departe, pe un câmp. Mai surprinzător este fapul că zvonurile vorbesc despre faptul că însuși Gheorghe Dincă l-ar fi scăpat pe fiul său de pedeapsa cu închisoarea, datorită relațiilor sale din Poliție. Oricât de mult au încercat vecinii să ceară detalii, soția lui Gheorghe Dincă a negat mereu faptele lui Dan și apoi s-a aflat că fata a fost convinsă să își retragă plângerea de la Poliție.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „ (...) Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, povesteşte una dintre vecinele familiei Dincă. Mărturia femeii este susţinută chiar şi de Victor Mieilă, poreclit Vică, unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă, care este în prezent martor în cazul Caracal, informează cie de la adevarul.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro