Antena Căutare

Care sunt beneficiile pachetelor de la BCR?

Banca Comerciala Romana isi informeaza clientii cu privire la noile imbunatatiri aduse produselor si serviciilor bancare pe care acestia le utilizeaza. De acum, clientii vor avea de ales dintre trei variante de pachet, una fiind cu siguranta cea potrivita pentru dumneavoastra. Pachetele sunt: ClasiCont, ExtraCont si TotalCont.

Banca ofera dobanda de 4% pe an pentru sumele din contul curent atunci cand valoarea cumulata a cumparaturilor efectuate cu cardul de debit la comercianti pe parcursul unei luni este de cel putin 1.500 lei si clientul a optat pentru primirea de notificari prin Mailbox-ul disponibil in aplicatia de internet banking Click 24 Banking BCR. Comisionul este ZERO la fiecare plata efectuata cu cardul la comercianti.

De asemenea, cardul de debit Maestro Instant este emis gratuit, instant, la prima vizita a clientului la orice unitate BCR, pentru a avea acces imediat la sumele din contul curent, atunci cand nu detineti un alt card BCR.

Pentru a putea avea acces si mai rapid la informatiile despre conturile dumneavoastra de la BCR prin Click si Alo 24 Banking dar si pentru plata facturilor, aveti la dispozitie posibilitatea de a alege si autentificarea prin acelasi nume de utilizator si o parola fixa.

Acum veti putea realiza conversia automata a oricaror sume pe care le incasati sau le transferati in alta valuta decat moneda contului pe care il detineti.

In calitate de client al BCR, aveti control sporit asupra banilor prin serviciul de alerte SMS sau e-mail, pentru a fi instiintat, de exemplu, de primirea salariului sau de realizarea cu succes a platilor programate (Direct Debit).

Totodata, daca doriti sa transferati bani catre prieteni si familie, tranzactiile pe telefonul mobil sunt mereu la indemana dumneavoastra; prin aceeasi metoda, puteti achita facturi si va puteti interoga soldul, fara a fi necesara conexiunea la Internet si de pe orice tip de telefon mobil.

Prin intermediul cardului de debit, puteti beneficia de extra-protectie oferita gratuit prin asigurarea cumparaturilor, de pana la 5.000 de euro.

In era mobila, aplicatia 24 Banking reprezinta un asistent de nadejde. Aceasta este disponibila in mod gratuit pentru utilizatorii serviciului Click 24 Banking si o puteti descarca direct in smartphone-ul personal.

Clientii care doresc sa retraga numerar, au la indemana reteaua vasta de ATM-uri BCR, unde comisionul este aproape la jumatate fata de valoarea perceputa la ghiseu, iar posesorii Pachetelor ExtraCont si TotalCont au retragerile gratuite.

Sfatul BCR este ca intotdeauna sa folositi ATM-urile BCR sau variantele electronice pentru plati sau transferuri prin Click si Alo 24 Banking BCR sau Tranzactii Mobile pentru a mentine costurile la minim.

Clientii BCR din intreaga tara au primit informatii detaliate despre noile conditii de accesare a Pachetelor de Cont Curent, inclusiv despre costurile acestora si serviciile suplimentare incluse in oferta bancii. Intreg procesul a fost realizat de banca in conditii de transparenta fata de toti clientii.

Mai multe detalii puteti obtine prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 08:00 si 22:00): 0800.801.227 sau in unitatile BCR.

Sursa: manager.ro

Bolnavii de cancer isi cer dreptul la viata, intr-o Romanie in care lipsa aparaturii pare a nu interesa pe nimeni... Trecem la ora de vara! Va fi week-end-ul cu cea mai scurta zi din an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x