Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Film: Bona de la Forţele Speciale

Casă de avocatură ce oferă consultanță juridică în procese CEDO

Există numeroase situații în care rezolvarea problemelor privind nerespectarea drepturilor și libertăților personale necestă apelarea la servicii specializate de consultanță juridică.

Există numeroase situații în care rezolvarea problemelor privind nerespectarea drepturilor și libertăților personale necestă apelarea la servicii specializate de consultanță juridică. Încălcarea repetată sau flagrantă a acestora nu are cum să fie lăsată nesoluționată. Este de datoria noastră să apelăm și să solicităm ajutorul unei case de avocatură, care oferă consiliere și reprezentare juridică de specialitate.

Ori de câte ori aveți nevoie de consultanta juridica si avocat cedo, Casa de Avocatură Grigoriu & Grigoriu vă pune la dispoziție serviciile unor avocați membri ai Baroului București, cu experineță în domeniu de peste 20 de ani. Consultanța de specialitate oferită acoperă o paletă foarte largă de domenii, plecând de la apărarea drepturilor omului la Curtea Europeană a Drepturilor Omului și ajungând până la cazuri legate de drept intern sau comercial.

Grație experienței acumulate în aproape două decenii de practică, avocații acestei case de vocatură pot susține pledoarii în fata instanţelor de orice grad, fie ele civile, comerciale, administrative, penale și pot oferi asistență juridică în negocieri și redactare de contracte in domeniul imobiliar, comercial, investigarea de proprietăți. Asistența juridică include și servicii pe lângă Registrul Comerțului, recuperarea de creanțe, asistența pentru societăți offshore etc. Limbile în care pot fi susținute pledoariile și pot fi redactate contractele civile si comerciale sunt limba româna și engleza.

Atunci când considerați că dumneavoastră sau unei alte persoane i-au fost încălcate anumite drepturi fundamentale, a căror apărare necesită recurgerea la serviciile unei case de avocatură specializate, vă recomandăm să apelați cu încredere la autoritatea acestor avocați. Apărarea acestor drepturi este crezul lor profesional.

De ce să solicitați consultanța juridică a Casei de Avocaturtă Grigoriu&Grigoriu?

Există numeroase motive pentru care să apelați la serviciile de consultanță juridică din partea unor specialiști în apărarea drepturilor omului. Printre acestea menționăm:

 • Această casa de avocatură, prin avocaţi instruiţi de către Consiliul Europei, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, poate apăra o cauză în toate fazele procedurilor CEDO, începând cu redactarea unei cereri cu șanse reale de admisibilitate, până la executarea Hotararii CEDO de catre Statul Roman.
 • Pot sesiza oportunitatea și întemeierea formulării unei cereri.
 • pot oferi toate informațiile necesare privind derularea procedurii și pot face estimări în privința duratei de soluționare a acesteia.
 • Vor avea grijă ca toate actele și documentele necesare să fie conforme procedurilor solicitate de instituția căreia vă adresați.
 • Pot invoca precedentele CEDO în fața instanţelor naţionale sau în fața altor instituții, realizând apărări la nivelul exigentelor fiecăreia dintre acestea.
 • Avocaţii pot pleda cu succes la CEDO în limbile engleză şi franceză.
 • Au reușit să conducă la soluționarea cu succes a unor cazuri mediatizate și complexe.

Toate aceste motive sunt suficient de convingătoare pentru a face o decizie să fie mai ușoară. Pentru a putea obține verdictul dorit, opțiunea pentru această casă de avocatură este o decizie întemeiată.

Ce tipuri de asistență juridică pot oferi avocații acestui cabinet de avocatură la CEDO?

Beneficiind de experiența dobândită prin numeroasele procese câștigate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, avocații acestui cabinet pot susține orice teză de violare a drepturilor omului și a libertăților fundamentale, apărate de Convenția Europeană a Drepturilor Omului și de alte declarații și reglementări internaționale, inclusiv de natură constituțională.

Printre cele mai importante aspectel ale asisteței juridice furnizate menționăm:

 • oferirea de consultanţă, asistenţă şi reprezentare în cauze privitoare la drepturile și libertățile în fața Curții Europene a Drepturilor Omului, ori în fața entităților interne, cum ar fi Consiliul Național de Combatere a Discriminării, Curtea Constituțională, Înalta Curte de Casație și Justiție, alte instanțe;
 • redactarea, la cerere, de rapoarte scrise asupra existenței unei potențiale încălcări a Convenției Europene privind dreptul la un proces echitabil, dreptul de proprietate, dreptul la viață privată etc.;
 • ca urmare a ratificării Protocolului 16 la Convenție de către România, vor putea susține orice cerere adresată CEDO privitoare la pronunțarea unei opinii legale asupra interpretării și aplicării drepturilor și libertăților prevăzute în Convenție;
 • pot concepe excepții de neconstituționalitate, pot invoca și apăra cauza în fața Curții Constituționale a României;
 • pot invoca drept temeiuri legale pentru procesele interne aspecte prevăzute în Convenția Europeană
 • vă pot reprezenta în litigiile de recuperare a prejudiciilor produse de încălcări ale Convenției Europene;
 • vă pot susține cauza de dovedire a nevinovăției, după constatarea încălcării dreptului la un proces neechitabil, prin redeschiderea procedurilor necesare.

Toate acestea fiind spuse, ori de câte ori aveți nevoie de consultanță și susținere în procesele adresate CEDO sau oricărei alte instituții care se ocupă de soluționarea litigiilor privind încălcarea drepturilor fundamentale ale oamenilor, puteți apela cu încredere la experiența avocaților Casei de Avocatură Grigoriu & Grigoriu. Aceștia se vor ocupa cu maximum de seriozitate și profesionalism de analiaza cazului și stabilirea oportunității inceperii demersului, de redactarea plângerii și de întocmirea tuturor actelor și documentelor necesare privind susținerea procesului, de estimarea duratei și de finalizarea demersurilor juridice pentru executarea hotararii favorabile de către autoritățile nationale.

În vederea soluționării pozitive a demersului vostru privind sesizarea încălcării drepturilor individuale apelați cu încredere la asistența juridică oferită de avocații casei de avocatură anterior invocată. Pentru mai multe detalii și informații accesați site-ul Consultanta-cedo.ro!

Fanatik.ro

Salvatorul SMURD care a intervenit cu elicopterul la accidentul propriului copil: "Plângea, dar...

Observator Antena 1

Alexandra, dispărută în Borșa, găsită de polițiști

Observator Antena 1

Un bărbat transgender este însărcinat cu soția lui, o femeie transgender. Povestea cuplului...

Spynews.ro

VIDEO / Distanțarea socială e un mit! Doi români, filmați în timp ce fac sex într-o...

Spynews.ro

Boala care îi apără pe români de coronavirus! Explicaţia dată de medici

AntenaSport

Ruşii anunţă că au găsit medicamentul împotriva coronavirus, dar nu este pentru toată...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

OPT filme horror blestemate. Uite ce au pățit actorii după filmări!

Zu TV

NOUĂ vedete care şi-au pierdut virginitatea cu alte celebrități

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

PREMIERĂ: Scene incredibile! Cum și-a prins Elena Ionescu soțul cu amanta! Tactică genială

Playtech.ro

Cum a făcut mișto Margaret Thatcher mișto de Elena Ceaușescu. ”Abia distinge polimerul de...

Playtech.ro

Super contractul pe care Ianis Hagi l-a semnat în secret: ”Sincer, nu voiam să semnez!”...

Telekomsport.ro

De unde are Vasilcoiu poza cu Orban de la Guvern! "Eu cu Dancă am fost coleg de presă”

Capital.ro

Tot ce nu știai despre Ziua Copilului. Dezvăluiri în premieră

Impact

Horoscop săptămâna 1-7 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii trebuie să fie atenți...

Antena3.ro

Mihaela Bilic avertizează: de câte ori pe zi este corect să mâncăm și ce pauză trebuie să...

Voxbiz.ro

Top 5 masini second hand ieftine care te vor face sa pari bogat

Cars.ro

COVID-19. Avem voie să ne scăldăm în piscină sau mare? Specialiștii americani au răspuns

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro