Antena Căutare

Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, retinut de DNA. Judecatorul este acuzat ca a luat mita

Catalin Serban, vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, sotia acestuia, avocat de meserie, dar si seful politiei din municipiul Moldova Noua au fost audiati toata noaptea, in urma unui flagrant organizat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Cei doi soti sunt acuzati ca au cerut 50 de mii de euro mita de la un om de afaceri din Caras-Severin.

Denuntatorul este chiar omul de afaceri din Caras-Severin, Iacob Chisarau. Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara i-a cerut politicianului o mita in valoare de 60 de mii de euro.


O parte din bani, 50 de mii de euro, au ajuns, azi-noapte, la Timisoara cu masina de politie din Moldova Noua, condusa chiar de seful institutiei, Nicolae Sava. Acesta s-a intalnit cu Ramona Serban, sotia judecatorului, intr-un centru comercial din oras.

De acolo, cei doi au mers intr-un apartament din apropierea Curtii de Apel Timisoara, unde erau asteptati de vicepresedintele insitutiei. Procurorii au actionat la pont si i-au saltat imediat.

In acest moment, doar Catalin Serban si Nicolae Sava mai sunt in custodia procurorilor DNA. Ramona Serban a fost lasata sa plece acasa in urma cu cateva ore.


foto: aproapelegal.ro

Razie de amploare la Ploiesti. Vizata o grupare specializata in furturi din masini si sedii de firme... Scandal cu focuri de arma intre doua grupari rivale din Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x