Câți români din străinătate au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități 

Numărul românilor infectați cu noul coronavirus în străinătate a crescut în ultimele ore. Potrivit informațiilor frunizate de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 51 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. 

Câți români din străinătate au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități

Conform sursei citate, 51 de români aflați în afara granițelor au fost infectați cu coronavirus, dintre ei 38 aflându-se în Italia, patru în Spania, doi în Namibia, doi în Indonezia, doi în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda și Luxemburg.

De asemenea, de la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, opt cetățeni români aflați în străinătate, șapte în Italia și unul în Franța, au decedat.

ALERTĂ! Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus în România a crescut la 906! 13 decese!

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

"Dați share sa vadă toată România, fraților! Pe mine m-a doborât!" Live, pe Facebook, din Ambulanță. Suspect de coronavirus, bărbatul și-a văzut moartea

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care opt în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri