Antena Căutare

Câți români din străinătate au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități 

Numărul românilor infectați cu noul coronavirus în străinătate a crescut în ultimele ore. Potrivit informațiilor frunizate de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 51 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. 

Câți români din străinătate au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități 
Câți români din străinătate au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități

Conform sursei citate, 51 de români aflați în afara granițelor au fost infectați cu coronavirus, dintre ei 38 aflându-se în Italia, patru în Spania, doi în Namibia, doi în Indonezia, doi în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda și Luxemburg.

De asemenea, de la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, opt cetățeni români aflați în străinătate, șapte în Italia și unul în Franța, au decedat.

ALERTĂ! Numărul total de cazuri de infectare cu coronavirus în România a crescut la 906! 13 decese!

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

"Dați share sa vadă toată România, fraților! Pe mine m-a doborât!" Live, pe Facebook, din Ambulanță. Suspect de coronavirus, bărbatul și-a văzut moartea

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care opt în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Crucea Roşie Română anunţă că a cumpărat zece aparate de testare rapidă Covid-19 şi 300 de kituri de testare din donaţia... Anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un pacient care a fost de două ori operat a fost confi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x